30 dagen NLMP

Creëer in 30 dagen jouw persoonlijke  inspiratie actieplan.

30 dagen NLMP 

Deze 30 dagen NLMP (Niet Lullen Maar Poetsen) zet je weer aan over jezelf en waar jouw hart ECHT van in de fik gaat! Het is jouw persoonlijke inspiratie-roadmap waarbij je met kleine haalbare stapjes steeds dichterbij komt waar jij echt van aan gaat. Het is een leuk & leerzaam programma waar je ECHT iets aan hebt. Of je nu pas begint met ontdekken waar je hart van in de fik gaat, meer ruimte in je leven of agenda wilt of dat je beweging wil brengen in je ideeën, wensen, dromen voor een concreet plan. Dat maakt niet uit. Samen creëren we in 30 dagen een persoonlijke roadmap die je keer op keer kunt blijven gebruiken om aangefikt te blijven over jezelf, je werk en leven.  Hoe je jezelf op scherp kunt zetten en jezelf er aan te herinneren waarvoor je ’s morgens je bed uit stapt.
Dit is echt een programma ‘for life’

“Disclaimer: deze 30 dagen is ongeschikt voor mensen die geen zin hebben in een bak levenslust. “
Matthijs Numan
Interim Consultant

30 dagen NLMP Online training

Elke ochtend ontvang je een mail in je inbox met praktische en haalbare opdrachten, waar je hart van in de fik gaat.

wekelijks 1-op-1 sparren

Iedere week bespreken we jouw voortgang. Ik hou je een spiegel voor. Geef je gerust een schop onder je kont om je bij de les van jezelf te houden. Ik ga naast je staan. geloof in je. Deze 30 dagen geef ik je mijn meedenkkracht en verbind ik je eventueel aan mijn netwerk, zodat je nog sneller vooruit komt. I’ve got your back!

Whatsapp support

Loop je even vast. Heb je een vraag. Zoek je een ingang ergens. Stuur me deze 30 dagen een whatsapp en ik help je snel op weg.

Jouw persoonlijke Roadmap

In 30 dagen creëren we jouw persoonlijke roadmap zodat je precies weet waar je hart van in de fik gaat en die keer op keer kunt gebruiken. Daarom is 30 dagen een ‘programma for life’

Jouw persoonlijk 30 dagen NLMP

599,00
incl. 21% BTW
  • 5 uu 1-op-1 sparren
  • 30 dagen online training NLMP
  • Whatsapp support
  • Persoonlijke roadmap
Popular

Ik zag via een vriendin de 30-dagen NLMP training van Michele. Op dat moment coachte ik  mensen met reuma. Dat ben ik gestart vanuit de motivatie omdat ik zelf reuma heb en dat het anders moet. Toch liep dat bedrijf niet goed genoeg. Michele stelde mij de vraag ‘ben je die doelgroep zelf niet ontgroeid? Wil je zelf wel steeds met reuma bezig zijn?’. Serieus?? Ik heb haar achter mijn laptop hard uitgelachen, want dat was het natuurlijk niet. Ik wilde er alles aan doen om die doelgroep te helpen. Dus hoezo zou ik ze ontgroeid zijn?!  Maar ik ging er toch over nadenken. Werd ik wel zo blij van mijn klanten inderdaad? Stiekem kreeg ik er helemaal geen energie meer van. Vanaf dat moment ben ik gestart met een compleet andere dienst. Nu ik dat doe, weet ik dat Michele hartstikke gelijk had!  Deze 30 dagen NLMP heeft voor mij het juiste zaadje geplant om verder te broeden. Inmiddels ben ik in Nederland een van de Notion-experts en loopt mijn bedrijf als een malle en heb ik zojuist het eerste Notion event van Nederland georganiseerd. Dat Michele zonder dat ze mij goed kende, zo snel de kern te pakken had, vind ik heel bijzonder en ben ik nog iedere dag blij mee.  Astrid van den Nieuwenhof – Aranea Advies

Nieuwsgierig of enthousiast? Stuur me een bericht!