Activiteiten Resthouten Zeepkisten Race

Samen aan de weg timmeren

Een bak resthout, 3 wielen en een hoop creativiteit; dat zijn de ingrediënten voor deze workshop. En een hoop lol. Want je bent nooit te oud om te racen met zelfgebouwde zeepkisten!

Adres: Vierhavensstraat 56 Rotterdam

Vanaf:

€Vanaf €30,00,- per persoon: Persoon

i

Prijs is inclusief:

 • Iets specifiek voor Activiteiten. Dit veld is aan te passen bij ‘Options’.

Prijs is exclusief 21% BTW

Excl. 21% BTW

Neem Contact Op
Geschikt voor
 • Teambuilding
 • Klantenevent
 • Vrijgezellenfeest
 • Vriendenuitje
Faciliteiten
 • Alles is aanwezig. Gereedschap, hout en een bak inspiratie
Bereikbaarheid
 • OV:Metro/tramhalte Marconiplein 5 min. lopen
 • TE FIETS/ VOET
  Via entreehek aan deVierhavensstraat 56
 • AUTO
  Oprijden via Keileweg 4, volg borden KEILEWERF. Gratis parkeren is mogelijk op het terrein.
Catering
 • Inclusief koffie/thee
Over het bedrijfsuitje

De groep wordt in teams van 3-5 man verdeeld. Ieder team krijgt hout, wielen en gereedschappen. De opdracht is om binnen de gegeven tijd een zeepkist te ontwerpen en bouwen waar 1 bestuurder in/op kan. De workshop wordt afgesloten met een heuse race. Welke zeepkist gaat het soepelst over het parcours? En wie is het snelst bij de finish?

Over het initiatief
Resthouten Zeepkisten Race

Buurman staat voor lokaal hergebruik. In plaats van het storten, verbranden of laagwaardig recyclen van restmaterialen geven we materialen een nieuw leven via onze winkel en werkplaats.

De huidige manier van afvalverwerking sluit niet meer aan bij de duurzame doelstellingen van de wereld van morgen, waarin actuele thema’s als grondstoffenschaarste, circulaire economie en reductie van CO2 uitstoot een belangrijke rol spelen. Anders dan storten, verbranding of laagwaardig hergebruik zouden waardevolle restmaterialen uit de (bouw)industrie een nieuwe bestemming moeten krijgen. Bij Buurman faciliteren we dit door lokaal hergebruik van deze materialen mogelijk te maken.

Waarom gaat mijn hart in de fik?

De kerstboom van de Coolsingel. Die prachtige bomen van de Heemraadsingel die op omvallen stond. Bij Buurman gaat hun hart in de fik van deze mooie Rotterdamse bomen en geven ze graag een tweede leven aan hout. Een winkel, werkplaats maar bovenal een heerlijke feelgood-plek waar het leven een tandje teruggaat en je weer even ouderwets aan de slag kunt met zelf timmeren en bouwen.

Michèle Sparreboom - Oprichtster Hart in de Fik

Resthouten Zeepkisten Race

Vierhavensstraat 56 Rotterdam