Vuursessies/Fynder Foundation, Schiemond 20, 3024 EE Rotterdam (kaart)

Urban Survival Experience - Overleven in de betonnen jungle

home > locaties

Ontwaak de held in jezelf: Ga mee op Urban Resilience Experience!
Dit toffe ‘niet-lullen-maar-poetsen’-bedrijfsuitje neemt jouw mensen mee in ideale voorbereiding op een stedelijke nood-situatie.

 

 

Prijzen
Vanaf €55,- p.p (exclusief BTW).

Geschikt voor

 • Teambuilding
 • Training
 • Workshop
 • Bedrijfsuitjes
Faciliteiten

 • Max. 20 personen
 • Duur 2,5 uur
 • Extra: Boek ook een Urban Outdoor Cooking erbij
Bereikbaarheid

 • In principe wordt dit uitje in Rotterdam gegeven. Er zijn in overleg met Johan ook opties voor andere steden mogelijk.

ROTTERDAM, ALEPPO of PARIJS
Wist je dat in de wereld 3.5 Miljard mensen in steden wonen? In 2030 zal dat 60% van wereldpopulatie zijn. Er verandert veel in de wereld. Elke minuut worden stedelingen getroffen door aardbevingen, stroomuitval, wateroverlast, geweldsoverlast, natuurgeweld, etc. Tijd om jouw echte overlevingsskills te ontdekken en te vergroten! 

Ga met Johan en zijn team mee op avontuur de stad in! Hoe zuiver ik water, waar vind ik voedsel en hoe maak ik een noodplan? Tijdens dit avontuurlijke bedrijfsuitje ligt de focus op veerkracht, zelfredzaamheid, veiligheid, wij-samenleving, diversiteit en ontmoeting! Een hele mond vol maar we houden het praktisch en op z’n Rotterdams. 

Jouw Urban Survival Experience geeft jongeren met een rauw randje een glansrijke toekomst

Ik ken behoorlijk wat mensen die een wereld van verschil willen maken. Johan Hoogendijk is een bijzonder bevlogen mens als het gaat over zijn missie om jongeren met een uitdaging in het leven weerbaar te maken. Hij is founding father van Fynder Foundation. Als mens heeft hij niet alleen affiniteit met de doelgroep. Hij heeft professioneel gezien een jarenlange ervaring als leidinggevende bij Ministerie van Defensie, organisatie-trainer. Als outdoorspecialist hebben Johan en zijn Fynder team een gezamenlijke grote passie: Fikkie stoken. Zowel letterlijk als figuurlijk: vuur maken. Voor mens en organisaties.

Urban Survival Training_Overlevingsskills voor de Betonnen JungleFynder Foundation is een social enterprise. Een team van trainers, instructeurs, leiders, ervaringsdeskundigen, wetenschappers, ondernemers, zorgers  en veteranen leiden kansrijke jongeren met een uitdaging (hun definitie van ‘probleemjongere’) op tot zelfredzaamheidsgids (ZG). Deze bevlogen toppers met achtergronden in de krijgsmacht, justitie, psychologie, gedragswetenschap, jeugdzorg, sport en in het ondernemen trainen deze jongeren in mentale, fysieke en morele vaardigheden tot een breed inzetbare specialist die zijn omgeving versterkt op het vlak van zelfredzaamheid en veerkracht. Kortom, een gids, ervaringsdeskundige en krijger!

Wat doet een zelfredzaamheidsgids?

 • Heeft de locale rol als ‘zelfredzaamheidsambassadeur’ binnen buurt/ wijk
 • Signaleert en functioneert als ‘verkenner’ in zijn/ haar omgeving
 • Organiseert minimaal 2 x per jaar een buurt/ wijk-event met focus op praktische zelfredzaamheid
 • Linkt ‘probleemjongeren’ aan FYNDER en of samenwerkende instanties
 • Doet voor FYNDER en partners onderzoek naar veerkracht en zelfredzaamheid

Betrokkenheid, nieuwsgierigheid, flexibiliteit en creativiteit zijn onderdeel van de identiteit van Fynder Foundation. Ze zijn helden in het combineren van realisme met idealisme en bovenal humor.

Win-win: Met de opbrengst van jullie teamuitje investeert Fynder Foundation in de toekomst van deze zelfredzaamheidsgidsen.

Direct contact met Fynder Foundation

Locatie

Fynder Foundation, Schiemond 20-22, 3024 EE Rotterdam

Volg Fynder Foundation