Consultants, sprekers & trainers

Dirceu ‘Didi’ da Silva

Sprekerscoach | Trainer | Consultant

Dirceu, voor velen bekend als Didi, is meervoudig Nederlands én Europees kampioen Public Speaking. Dirceu gelooft dat iedereen kan leren om te inspireren.  Met meer dan 20  jaar ervaring als trainer en spreker heeft hij duizenden mensen geholpen met het verbeteren van hun vaardigheden. Hij is een internationale sprekerscoach voor het bedrijfsleven, politiek, Tedx, professionele sprekers en wordt regelmatig gevraagd als gastdocent  voor vele universiteiten en hogescholen. Zijn werk als consultant en adviseur bij grote organisaties wisselt hij regelmatig af met het geven van trainingen op scholen. Hij is een aanjager van innovatie in het onderwijssysteem. 

Neem direct contact op
In te huren als
  • Spreker
  • Masterclass
  • Dagvoorzitter | Presentator
  • Coach & Trainer
  • Adviseur & Consultant
Expertises
  • Storytelling
  • Spreken met impact
  • Inspirerend leiderschap
  • Onderwijs & talentontwikkeling
Over Dirceu

Dirceu Da Silva en zijn vrouw hebben een heerlijk huisgezin en zijn trotse ouders van 5 prachtige kinderen. Didi is daarnaast ondernemer, traint en is consultant voor het bedrijfsleven én het onderwijs. Hij is een expert in het ontwikkelen van een nieuw curriculum en strategie voor onderwijs instituten. Als gastdocent op scholen en universiteiten is hij bekend met de uitdagingen waarmee deze instellingen te kampen hebben. Geïnspireerd door zijn 5 kinderen is hij enorm toegewijd om bij te dragen aan een positieve verandering in de wereld van onderwijs.

‘To speak Is To influence. To Influence Is To Change Lives’

Dirceu ‘Didi’ da Silva

Waarom gaat mijn hart in de fik?

Ik leerde Didi kennen toen ik in 2016 als spreker op TEDx stond. Een bevlogen mens en inspirerende professional. In de afgelopen jaren heb ik zijn passie voor onderwijs, talent en jongeren mogen aanschouwen. 

Michèle Sparreboom - Oprichtster Hart in de Fik
Anderen over Dirceu

Kabitha M. Zelfstandig professional

“Geweldige training gehad en Didi weet zijn publiek vanaf het begin tot het einde te enthousiasmeren. De positieve energie weet hij gedurende de dag zeker aan te houden. Tijd vliegt zo om. Geen tijd om in slaap te vallen.”

Melvin Fung Nederlandse Vereniging van Banken

“With great energy and life, Dirceu provided our team with valuable feedback for the second time in preparation for our conference in New York. What I admire is that he connects the speaking techniques with a deeper understanding of how to powerfully appeal to the audience. He made sure to give personal attention in evaluating us and we are all the better thanks to him going the extra mile.”

Merel Segers Zelfstandig Duurzaamheidsadviseur | Sustainability Analysis & Communication

“Didi is an amazing public speaker and trainer. I still use the storytelling techniques he taught during a workshop a year ago. He helps others to become powerful public speakers. But Didi does more, he also inspires people to dream big and realize their dreams. His focus and knowledge of personal development makes him a great coach. I recommend working with him.”

Isaura B. World Eye Amsterdam

“Didi is a extraordinaire teacher, who makes sure you understand and believe the way you represent yourself. He is kind and inspiring. On first hand my advice if you want to succeed in public speaking.”

Vincent Zantinge Conduent

“Krachtige leidinggevende. Met veel plezier samengewerkt en veel van geleerd. Uiterst sympathiek, weet zijn medewerkers maximaal te laten presteren.”