• Linda Commandeur Aan de slag met de binnenstad, BS22 in Groenlo
  • Portret Linda Commandeur
Consultants, sprekers & trainers

Linda Commandeur

Burgerkracht: Zo simpel is het dus wél

Als je iets voor elkaar wilt krijgen zijn er duizenden redenen om het niet te doen. Weerstanden, twijfels, onzekerheden, reacties van anderen. En dus doe je het niet. Of… Er hoeft maar één reden te zijn waarom jij het écht wilt. Een diep verlangen. Zo’n wens die ervoor zorgt dat je in beweging komt. Die ervoor zorgt dat je alle weerstanden (hoe vervelend of hardnekkig ook) overwint. Dat je door blijft gaan.  
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /www/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 135 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /www/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 135 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /www/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 135 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /www/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 135
Over Linda

Linda is waarmaker van dromen. Inspirator op avontuur. Katalysator in processen.

Ze gaat samen met betrokkenen op zoek naar kansen en mogelijkheden. Ze laat je anders kijken en doorbreekt het status quo. Ze begon haar eigen bedrijf midden in de economische crisis.Haar eerste boek (over modern naoberschap) ging bijna tweeduizend keer over de toonbank, terwijl uitgevers er niet in geloofden.

Haar droom van een ideeënwerkplaats voor een stad BS22 werd uitgevoerd in haar eigen stad Groenlo, en wordt door velen gezien als een absoluut voorbeeld voor bewonersparticipatie en een nieuwe vorm van samenleven. Als Stadsmanager van Groenlo kreeg ze te maken met een nagenoeg lege winkelstraat. Ze koos niet voor de standaard grote partijen. Maar motiveerde en verenigde juist lokale ondernemers om allemaal hun steentje bij te dragen en samen met haar een invulling te geven aan een geheel nieuwe beweging. Met groot succes. Het verhaal van BS22, over ‘een stad in beweging’ is na te lezen in haar e-book.

Haar nieuwste boek ‘Zo simpel is het dus wél. 15x weerstand overwinnen’. Gaat over het overwinnen van je eigen weerstanden. Over jezelf, je dromen, idealen en je intuïtie serieus nemen. En daarvoor te gaan. Zichtbaar, met je hoofd boven het maaiveld. Een boek ontstaan vanuit haar persoonlijke ervaring met weerstand en het overwinnen ervan. Inmiddels staat Linda aan de wieg van vele projecten en helpt ze mensen en organisaties hun eigen kansen en mogelijkheden zien én realiseren.

Ze is al jaren betrokken bij Zwarte Cross en was jaren en is medeoprichter van stichting Kanjers voor Kanjers, een stichting die kinderen helpt te sporten.

Anderen over Linda

NDB Biblion

“Met humor en zelfkennis omschrijft auteur Linda Commandeur haar weg als het gaat om het vinden van werk en het uitoefenen van je passie. Een energieke vrouw vol ideeën die na tegenslagen bij zichzelf te rade gaat. Alles wat zij bij het ontwikkelen van nieuwe wegen tegenkomt aan weerstand, mentale blokkades, oude gedragspatronen en onzekerheden legt zij onder de loep en deelt dit met de lezer. Een luchtige beschrijving in vijftien stappen, een inleiding (stap 0) en met directe vragen aan de lezer. Haar eigen weg wordt afgewisseld met voorbeelden uit de praktijk van anderen, boekentips en zelfgemaakte foto's. Met twee benen op de grond concludeert zij onder meer dat onzekerheid mag bestaan naast zelfvertrouwen. Een zelf uitgegeven, gebonden boek dat prikkelt en energie geeft.”
Boeken van Linda
Zo simpel is het dus wél

Geef het maar toe: jij hebt ook wel eens zo’n plan waarvan je omgeving hoofdschuddend zegt: ‘Zo simpel is het echt niet hoor!’ In dit boek lees je hoe Linda Commandeur, waarmaakster, jarenlang ervaring opdeed met het tegendeel. Zo simpel is het dus wél.

Stad in beweging

Ondertussen is BS22 een begrip in Groenlo en ver daarbuiten. Het wordt regelmatig als voorbeeld genoemd en mensen komen er graag. Maar dit is niet alleen een succesverhaal. Het is vooral het resultaat van doorzetten, geloven in idealen, elkaar erdoor slepen en samen vieren wat er lukt! Download het gratis e-book.

Modern naoberschap

Modern naoberschap wat is het? Wat is het verschil met het oude, traditionele naoberschap? Wat betekent de inzet van naoberschap voor onze toekomst? Wat zijn succesfactoren? Waar kan het mis gaan? Op deze vragen geven Tanja Abbas en Linda Commandeur antwoord in dit boek.