Consultants, sprekers & trainers

Tamara Heskes

Marketing Communicatie Manager | Projectleider

Ik schrijf voor organisaties met een sociaal, maatschappelijk of duurzaam karakter. Jouw commerciële boodschap vertel ik op een unieke persoonlijke manier. Samen vinden we jouw ambassadeurs en betrekken we ze bij je website, marketingcampagne en andere uitingen. Dankzij mijn brede marketing- en communicatieachtergrond, kan ik je adviseren en ondersteunen op het gebied van marketing, social media en community management. 

Neem direct contact op
In te huren als
  • Consultant
  • Project Management
  • Content-Creator
  • Copy writer
Expertises
  • Marketing / Communicatie
  • Human Interest
  • Community management
  • Sociaal Domein
  • Nieuwe economie
Over Tamara

Tamara is een Rotterdamse freelance content creator. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in uiteenlopende vakgebieden, van het internationale bedrijfsleven zoals CMG en KPN tot het sociale domein met Stichting Vluchtelingenwerk, TafelvanZeven en Games For Health. Daarnaast stond ze aan de wieg van innovatieve pionier Bright Pensioen. Door die brede ervaring vindt zij de juiste balans tussen mensen, bedrijven en commerciële doelen. Ze denkt mee in het hele proces en verbindt jouw organisatie met haar uitgebreide netwerk.

Waarom gaat mijn hart in de fik?

Tamara heeft de bijzondere kwaliteit van kennis en ervaring van zowel corporate organisaties zoals CMG en KPN als het maatschappelijk betrokken pioniers bedrijven in de nieuwe economie als het sociaal domein. Ze is enorm gedreven om de boodschap van een organisatie zo te vertalen dat de doelgroep zich herkent en betrokken voelt. 

Michèle Sparreboom - Oprichtster Hart in de Fik
Anderen over Tamara

Sjaak Zonneveld Commercieel directeur Bright Pensioen

“Tamara is een enorm positieve, creatieve en hard werkende collega. Ze is pro-actief en komt steeds met ideeën om je bedrijf of merk onder de aandacht te brengen van de doelgroep. Ze heeft onder andere de social media strategie voor BrightPensioen uitgebouwd en gezorgd dat we beter zichtbaar zijn op de diverse platforms. Daarnaast is ze erg sociaal betrokken en gewoon een fijn iemand om mee samen te werken.”

Rob Pietersen Communicatieadviseur Stichting Vluchtelingenwerk Zuidwest Nederland

““Ze schrijft de mooiste verhalen, bruist van de energie, is bevlogen en enthousiast. Ze zit vol ideeën en het is heerlijk met haar samenwerken. Kortom: het is onvoorstelbaar spijtig dat we bij VluchtelingenWerk Zuidwest-Nederland geen werk meer hebben voor Tamara. Verdikkeme. We missen haar nu al!” ”

“”