Hart In De Fik: De Talkshow

Laten we met elkaar proosten op een prachtig nieuw jaar en nieuw decennium! Op de meest depressieve dag van het jaar, Blauwe Maandag op 20 januari 2020, zorgen wij ervoor dat niet alleen je hart maar ook je nieuwe jaar vol in de fik gaat tijdens Hart In De Fik: De Talkshow. Dit keer vanuit onze lokatie Fröbel op Zuid. De leukste feel good zorginstelling en horecagelegenheid in Rotterdam opgezet door Saskia Warnaar, die ook een van de tafelgasten is deze avond.

Talkshowhost Michèle Sparreboom ontvangt ook dit keer weer 3 lokale helden aan haar tafel met een heerlijk Niet-Lullen-Maar-Poetsen verhaal over het maken van een positieve impact op de wereld. Mensen met een tof verhaal waar je hart van in de fik gaat!

Gast 1: Annemarie Nodelijk is tassenontwerpster bij AnnieStijl, oprichter van Blinde Liefde Voor Salsa en presentator bij het online platform No Limits Network. Op haar 23e lag de wereld aan haar voeten en liep ze stage in New York. Door een hersentumor raakte ze bijna blind. Maar dat weerhield haar er niet van om haar droom achterna te gaan. “Mijn zicht werd misschien beperkt, maar mijn visie des te scherper!”

Gast 2: Diana van Ewijk is storyteller, marketeer & foodie. Ze werkt voor bedrijven waar ze in gelooft zoals BlueCity, de circulaire broedplaats in voormalig zwemparadijs Tropicana, haar eigen bedrijf Soephoofd dat ze runt met Sarina Karouw en voor de Ugly Food Rescuers Club. Hiermee verspreidt ze, samen met Arabella van Aartrijk, reststromen uit de industrie onder Rotterdamse foodpreneurs. Zo verzonnen ze een ‘krautfund’-actie om afgedankte witte kool van een boer te redden, waarmee ze heel veel mensen zelf zuurkool leerden maken. Ze is initiatiefnemer van o.a. Rechtstreex en Kliekjescollectief. Ze stond niet echt bekend als een keukenprinses en was een echte cola-light fan. Maar als moeder van twee jonge kids, is ze op Facebook ‘Het EcoTarisch Jaarexperiment’ begonnen. Haar persoonlijke inspiratie-avontuur waarin ze in 12 maanden naar een duurzaam dieet wil gaan. Haalbaar én betaalbaar.

Gast 3: Saskia Warnaar doet het radicaal anders in de zorg met Fröbel. Ze opende op haar 23e deze lunchroom én borgstichting, waarvoor ze speciaal naar Rotterdam kwam. Binnen een jaar werd ze Rotterdamse Zakenvrouw in de categorie Aanstormend Talent. Inmiddels is het 2 jaar later, heeft ze samen met haar team 3 vestigingen en runnen deze toppers een deel van het personeelsrestaurant van Ahoy Rotterdam. Ook verzorgen ze high tea’s, taarten voor diverse ziekenhuizen, musea en catering voor evenementen, bruiloften en bedrijven in en om Rotterdam.

Natuurlijk hebben we ook dit keer weer een literaire uitspatting van een Spoken Word Artiest

Datum: Blauwe Maandag – 20 januari 2020
Inloop: 19:30 uur
Talkshow: 20:00 – 22:00 uur (inclusief korte pauze)
Naborrelen: 22:00 -22:30 uur
Toegang: gratis
Drankjes: voor eigen rekening.
Het team van Fröbel regelt wat lekkers erbij uit hun eigen taartenatelier.

Adres: Fröbel op Zuid, Carnissedreef 280, 3084 NN Rotterdam
Bereikbaarheid: Metrostation Zuidplein ligt op loopafstand
Parkeren: na 18:00 uur gratis

Sympathiek verzoek: 
Uiteraard kan het altijd gebeuren dat er iets tussendoor komt. Maar weet dat we ons verheugen op jouw komst én dat het aantal beschikbare plaatsen voor publiek beperkt is. Heb je je aangemeld en ben je verhinderd of ‘ga je het niet redden’? Laat het ons dan minimaal 24 uur van tevoren weten weten. Zo kan iemand anders jouw plaats nog innemen en hoeft de locatie minder personeel in te huren. Dat levert je een hoop karmapunten op! 🙂 Tot de volgende talkshow!