Hart In De Fik TV

Het jaar 2020 is voor zovelen een uitdagend jaar geweest op zoveel vlakken. Gezondheid, relaties, werk, de natuur en de bestaande fundamenten die opgeschud werden in de wereld. Slecht nieuws en gedoe komt dagelijks via zoveel kanalen in polonaise optocht ons leven binnen, dat we ons afvragen waar in vredesnaam de nooduitgang is. Hoog tijd voor een lekkere frisse blik, een sterk bakkie Fik en een ongekende dosis lockdown-inspiratie waar je hart wél van in de fik gaat.

Met deze Hart In De Fik-serie ontdek je wat voor kleine toffe dingen er heel erg goed gaan in de wereld. Dat we door onze wereld een beetje kleiner te maken, niet de hele wereld hoeven te veranderen om een wereld van verschil te maken. Voor jezelf en gewoon op je eigen vierkante meter.

Schuif gezellig aan, laat me je meenemen langs een serie hele leuke frisdenkers. Gewone mensen zoals jij en ik. Dwars door alle rijkheden van onze samenleving. Ik nodig je uit aan mijn altijd leuke online Hart In De Fik keukentafel. Waarin ik samen met mijn hele leuke club FIK mensen in gesprek te gaan over wat er wel goed gaat. Laat ons je goed sterk bakkie Fik serveren. En je een flinke bak inspiratie en aanmoediging geven om 2021 het jaar te laten zijn, waarvan jouw hart echt van in de fik gaat. Want wij geloven, dat wanneer mensen gaan doen waar hun hart echt van in de fik gaat, ze een wereld van verschil maken.

Toe aan een bakkie FIK?
Vul hieronder je gegevens in. Dan sturen wij jou wekelijks een superinspirerende keukentafelpodcast waar je hart van in de fik gaat.

Ontvang onze fikkende emails en je bent als eerste op de hoogte.


Als gast in de zaal ontdekte ik de grote kracht van Michèle. Zij heeft de magie waarbij ze het bijzondere verhaal omhoog weet te krijgen achter de gewone mens. Met haar professionaliteit en persoonlijke bevlogenheid presenteert ze deze mensen en hun verhaal letterlijk om de buitenwereld mee te inspireren. Dat is wat zij bewerkstelligt. Ze opent ogen en brengt echt iets teweeg. Hoogleraar Beatrice de Graaf zegt altijd: “We hebben counter encounters in de wereld nodig” Mensen die verhalen en dingen vertellen, die wel goed gaan. Dat laat Michèle zien! Harten gaan in de fik en mensen gaan verder kijken. Door het horen, voelen en beleven van ontstaat er bewondering, verwondering, respect en waardering. Maar bovendien een warm gevoel. “Potverdikkie, de wereld zit gewoon WEL vol met toffe mensen. Dat laat jij zien Michèle!

— Caroline de Jager – Kwartiermaker Aanpak Leegstand / Pop-Up Queen / https://www.3isacrowd.nl

Afl.1: Je kunt het dak op – Auteur van Het Rotterdamse Dakenboek Esther Wienese

Afl. 2: Al consumerend de wereld verbeteren – Directeur Voor Goed Impact Agency Carolien van Wersch

Afl. 3 Het net-even-iets-anders-roer-om met Energie Transitiemanager Marcel Splinter