• gastvrijheid, gunfactor
Impactmakers

Suzan Vink-Opstal

Gastvrijheid-deskundige

Met gastvrijheid creëer je een gunfactor die geen cent kost en die op geen enkele andere manier gerealiseerd kan worden. Het lijkt zo simpel en toch blijkt het in de praktijk een ware kunst. Suzan Vink-Opstal kent alle kneepjes van het vak en weet hoe jij het verschil kunt maken. Welkom zijn, voelen en overbrengen is de basis voor plezier en goed zijn in het werk. Suzan maakt met haar verhaal mensen los van de beeldschermen, van processen en routines, regels en richtlijnen, trekt hen uit de comfortzone en zet ze aan tot waar het echt om gaat: contact maken.Haar motto is ‘maak gewoon bijzonder’. Dit motto is ontstaan in de zoektocht naar de motivatie van de gast om gastvrij ontvangen te willen worden. Het gaat bij gastvrijheid niet altijd om het overtreffen van verwachtingen en de wauw-factor bereiken. Gastvrijheid zit juist in aandacht geven aan de alledaagse dingen. Voor jou zijn die gewoon, maar voor de gast kunnen die bijzonder (leuk, frustrerend, formeel of onbekend) zijn. Door daar aandacht aan te besteden, maak je pas echt het verschil bij de ander. Suzan laat haar publiek voelen wat de bijzondere waarde van gastvrijheid is in het contact met de ‘gast’. Jouw gast, dus je collega, medewerker, sollicitant, relatie, klant of leverancier. Maak gewoon bijzonder! 

Neem direct contact op
In te huren als
  • Trainer
  • Inhoudelijk spreker
  • Dagvoorzitter
  • Presentator
Expertises
  • Gastvrijheid
  • Maak gewoon bijzonder
  • Facility Management
Over Suzan

Suzan haar werkroots liggen in het facility management. Als projectleider, docent en manager. Managen en projecten leiden laat ze tegenwoordig aan anderen over. Als trainer, spreker en gastvrijheidsdeskundige laat Suzan je als geen ander inzien dat er geen argumenten zijn om niet gastvrij te zijn. Als gastvrijheidsdeskundige geeft Suzan regelmatig lezingen en trainingen over de waarde van gastvrijheid in het contact met de gast. Sinds 2013 is Suzan zelfstandig ondernemer en heeft zij inmiddels met volle trots vele diverse profit en non-profit organisaties, zowel binnen als buiten het facility management, verder mogen helpen met haar expertise. Ze is sprankelend, toegankelijk en laagdrempelig. Practise what you preach, haar motto is ‘maak gewoon bijzonder’, met wie dan ook en waar dan ook.

 

‘Doe het goed en je hebt er een fan voor het leven bij!’

Suzan Vink-Opstal

Anderen over Suzan

Wisse Stenchlak AAFM

“Suzan heeft visie en helpt organisaties in het vormen hiervan op het thema hospitality. Naast visie maakt ze dit praktisch door medewerkers op een leuke manier in open dialoog te stimuleren om vanuit eigen kwaliteiten gedrag en vaardigheden te ontwikkelen. Als energieke spreker weet zij een zaal op een duidelijke en inspirerende wijze te stimuleren in het oppakken van dit thema, hiermee is zij voor mij één van dé ambassadeurs van hospitality in de markt.”

Jeanine Lemmen Receptel

“Door het aanstekelijke enthousiasme, hands on mentaliteit en de begrijpelijke taal van Suzan, maakten dat de deelnemers volledig geïnspireerd werden en de ambassadeur willen zijn van gastvrijheid binnen hun organisatie. Gastvrijheid zit in haar DNA. Suzan maakt van heel gewoon iets bijzonder!”

Marcel Boltjes Eneco Group

“Haar energie en kracht was voelbaar, waardoor steeds meer medewerkers besmet werden met het onderwerp gastvrijheid. Suzan weet de juiste toon te raken bij de medewerkers door de informatie in begrijpelijke taal en met praktische voorbeelden tot zich te laten nemen.”