Locaties Social Kitchen De Nieuwe Poort Rotterdam

Huis van ontmoeting en inspiratie in hartje Rotterdam

Middenin het zakelijke hart van Rotterdam, is De Nieuwe Poort met haar social kitchen een heerlijke verademing van bezinning waar jong en oud, geboren, gevestigd en nieuwkomers elkaar ontmoeten én inspireren.

Adres: Weena 711, 3013 AM Rotterdam

Vanaf:

€175,00,- per dagdeel

i

Prijs is inclusief:

 • Iets specifiek voor Locaties. Dit veld is aan te passen bij ‘Options’.

Prijs is exclusief 21% BTW

Excl. BTW

Neem Contact Op
Geschikt voor

 

 • Vergadering
 • Brainstorm
 • Training
 • Presentatie
 • Plenair
 • (Besloten) Evenement
 • Diner
 • Private dining

 

Faciliteiten
 • 6 zalen
 • 2 – 150 personen
 • Diverse opstellingen mogelijk
 • Beamer, scherm, geluidsboxen voor de laptop en een flipover
Bereikbaarheid
 • Twee minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal (bus, tram, metro, trein)
 • Betaald parkeren op straat
 • Diverse betaalbare stadsparkeergarages in omgeving
Catering

In de social kitchen wordt er heerlijk gekookt met bijzondere, biologische streekproducten. Van eenvoudige broodjes tot uitgebreide lunches of diners, alles kan.

Over de locatie

Over de locatie:

De Nieuwe Poort biedt de mogelijkheid om op een unieke plek rustig te werken en te vergaderen. U heeft de keuze uit drie verschillende zalen met een variabele capaciteit. Afhankelijk van de invulling van de bijeenkomst kunnen we wisselende indelingen van de zalen verzorgen. Wij bieden daarmee de ideale ambiance voor werkafspraken, vergaderingen, brainstormsessies, presentaties, trainingen, besloten evenementen en diners.

Over de Nieuwe Poort:

Maatschappelijke impact maken, daar draait het om bij De Nieuwe Poort. Dat doen we met een commercieel hospitality-concept met een groot maatschappelijk hart. Samen met onze gasten maken wij het verschil door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans te geven. In de keuken werken onze chef-koks met leerlingen, vluchtelingen en mensen die een achterstand in hun leven hebben opgelopen. Wij begeleiden hen waar nodig en bieden hen de mogelijkheid om door te groeien. Er wordt gekookt met biologische streekproducten. Van eenvoudige broodjes tot uitgebreide lunches of diners.Werken en vergaderen kan bij ons ook. Daarvoor hebben wij ruimtes ingericht die een gevoel van rust en verdieping geven. U heeft de keuze uit verschillende zalen met een variabele capaciteit. Kom eens langs en ontdek de mogelijkheden.

In een wereld waarin het zakelijke de boventoon voert, hebben we ook behoefte aan momenten van reflectie en verdieping. En aan ontmoetingen die ons nader tot elkaar en tot onszelf brengen, om zo het beste uit onszelf te halen. De Nieuwe Poort is een huis voor ontmoeting en inspiratie, open voor iedereen en gevestigd in het hart van het grootste zakencentrum van Nederland: de Zuidas. We bieden een zeer rijk en gevarieerd programma op het gebied van zingeving, en daarnaast uitstekende horeca en unieke mogelijkheden voor het huren van ruimte voor vergaderingen en presentaties. De Nieuwe Poort is open sinds september 2013 en is een initiatief van Ruben van Zwieten.

 

Over het initiatief
Social Kitchen De Nieuwe Poort Rotterdam
Waarom gaat mijn hart in de fik?

De Nieuwe Poort Rotterdam is niet alleen een prachtige professionele locatie voor bijeenkomsten en kleine evenementen die zich absoluut kan meten met de overige locaties in de omgeving. Wat het grote verschil maakt is hun grote sociaal maatschappelijk impact hart en de feelgoodfactor voor een ieder die er komt. Allemaal in hartje Rotterdam Centrum. Bij de Nieuwe Poort draait alles om verbinding maken. Zo organiseren ze het Nieuwkomers Ontmoetingsdiner en half februari gaan bevlogen jongeren en eenzame senioren met elkaar op inspirerende Valentijnsdate.

Michèle Sparreboom - Oprichtster Hart in de Fik
Anderen over Social Kitchen De Nieuwe Poort Rotterdam

Moenne van la Parra

“Tof restaurant met vriendelijke medewerkers en een te gek menu. sfeer is gericht op de klant; zakelijk naar gezellig. De smaak van het eten is ook gewoon lekker.”

Barend Moerkerken

“Strak ingerichte zaak waar je uitstekend kan lunchen met vaak live pianomuziek en vriendelijke bediening”

Tim Dekker

“Schitterende locatie om bijeenkomsten te houden. Zonder winst oogmerk .”

Social Kitchen De Nieuwe Poort Rotterdam

Weena 711, 3013 AM Rotterdam