Seedz KioskZ, Hillelaan 46b, 3072 JE Rotterdam (kaart)

Levendige ontmoetingsplaats vol mogelijkheden op Zuid

home > locaties

Seedz KioskZ | Afrikaanderwijk Rotterdam

Werken aan jezelf door met elkaar te Inspireren, Creëren en Ondernemen dat is  de drive van deze inspirerende gemeenschap waar niet alleen gekeken wordt naar je tekortkomingen, maar vooral naar je competenties, inzet en talent[en]. Respect voor zichzelf en anderen vestigt zich als ‘unique selling-point’ in deze inspirerende KioskZ waarbij producten, eten, drinken & ontmoeten samenkomen.

Prijzen
U huurt al deze ruimte al vanaf €55,- per uur (exclusief BTW).

Geschikt voor

 • Vergadering
 • Brainstorm
 • Training
 • Presentatie
 • Plenair
Faciliteiten

 • 1 ruimte
 • max. 30 personen
 • WIFI, Beamer, Scherm of projectiewand
 • Catering mogelijk
 • Niet rolstoeltoegankelijk
Bereikbaarheid

 • Metro Rijnhaven op 5 min. lopen
 • Betaald parkeren op straat
 • Parkeergarage op 5 min. lopen

Investeren in een broedplaats van talenten en mogelijkheden op Zuid

De verwondering zit van binnen, dat gaat zeker op voor deze locatie! Gelegen aan de rand van de levendige Afrikaanderwijk, bevindt zich in het souterrain van dit pand een prachtige multifunctionele ruimte. Ooit een oude De Gruijter -supermarkt en een ‘donker hok’ die samen met de klanten van YourSeedz compleet is omgetoverd tot een pareltje op Rotterdam-Zuid. Een typisch staaltje Rotterdams ‘niet lullen maar fikken’.


Over SeedZ Zorg

Een leven zonder toekomstperspectief creëert een voedingsbodem voor wederkerige uitsluiting. Met Rotterdamse eigenzinnigheid en pragmatisme biedt SeedZ de Nieuwe Nederlanders én mensen met multi- problematieken [18+] inspirerende mogelijkheden om aan hun ondernemende toekomst te werken.

Onder begeleiding van creatieve coaches en richtinggevende ‘regisseurs’, experimenteren ze met elkaar de kracht van hun menselijke expressie. Kunst, muziek, theater en literatuur vormen de innerlijke drijfveren om zich vervolgens uiterlijk – maatschappelijk – verder te kunnen manifesteren. Als ondernemer, verpleger, automonteur, lasser, zanger, beveiliger, manager of natuurlijk kunstenaar.

Vrijwel alle initiatieven van SeedZ kennen haar oorsprong in de complexe maar vooral ook inspirerende Afrikaanderwijk in Rotterdam. Dé wijk van Nederland waar alle ‘tijdloze’ zorgvragen aan de orde komen: armoede, taalachterstand, werkloosheid en maatschappelijke uitsluiting. Met jouw volgende brainstormsessie of vergadering investeer jij in beweging en een waardevolle toekomst.

 

Seedz Kioskz | Broedplaats van talenten en mogelijkheden voor een mooie toekomst

Het eigentijdse concept KioskZ omvat een viertal services: producten & eten & drinken & ontmoeten. De begane grond is een verzamelplaats van kleine ondernemer, die hun kennis, inspiratie en ervaring delen met de klanten van SeedZ Zorg. Zodat deze kunnen snuffelen aan mogelijkheden waarmee ze hun arbeidsidentiteit kunnen ontdekken. In deze inspirerende en eigentijdse shop-in-shop store aan de Hillelaan 46 worden alle mogelijke producten aangeboden en levendige ontmoetingen gefaciliteerd. De gecombineerde activiteiten zijn een ideale mogelijkheid voor deelnemers om zich door elkaar te laten inspireren, zowel door hun presentaties als prestaties

De ruimte

In het souterrain van deze locatie ligt een prachtige ruimte die uitermate geschikt is om met je collega’s eens out of the box te denken. Gevuld met lange tafels maar ook een grote zithoek met heerlijke banken en fauteuils waar je gemakkelijk als teams kunt brainstorm over de toekomst en alle mogelijkheden, terwijl je geniet van een lekkere lunch. Gasten van KioskZ kunnen o.a. genieten van Syrische koekjes en gebak uit de patisserie, geserveerd vanuit de hippe coffee corner.

Boek Seedz

Locatie

Hillelaan 46B, 3072 JE Rotterdam, Nederland

Volg SeedZ