• gastvrijheid, gunfactor

Mensen Suzan Vink-Opstal

Gastvrijheid-trainer, ondernemer

Met gastvrijheid creëer je een gunfactor die geen cent kost en die op geen enkele andere manier gerealiseerd kan worden. Het lijkt zo simpel en toch blijkt het in de praktijk een ware kunst. Suzan Vink-Opstal kent alle kneepjes van het vak en weet hoe jij het verschil kunt maken.

Lengte: 20-90 minuten

€1.395,-

i

Prijs is inclusief:

  • voorbereiding
  • reistijd
  • reiskosten binnen Nederland.

Prijs is exclusief 21% BTW

Excl. 21% BTW

Neem Contact Op
Over de talk

Welkom zijn, voelen en overbrengen is de basis voor plezier en goed zijn in het werk.

Suzan maakt met haar verhaal mensen los van de beeldschermen, van processen en routines, regels en richtlijnen, trekt hen uit de comfortzone en zet ze aan tot waar het echt om gaat: contact maken.

Ze maakt het verschil door in haar talk die flinterdunne en ontastbare, maar o zo belangrijke ‘waarom’ van gastvrijheid groots neer te zetten. Suzan laat haar publiek voelen wat de bijzondere waarde van gastvrijheid is in het contact met de ‘gast’. Jouw gast, dus je collega, medewerker, sollicitant, relatie, klant of leverancier.

Een talk vol herkenbare voorbeelden van eenvoudige kansen om gastvrij te zijn en op een simpele wijze fans voor het leven te creëren.

Over de spreker
Suzan Vink-Opstal

Suzan laat je als geen ander inzien dat er geen argumenten zijn om niet gastvrij te zijn. Als gastvrijheidsdeskundige geeft zij lezingen en trainingen over de waarde van gastvrijheid in het contact met de gast. Ze is sprankelend, toegankelijk en laagdrempelig. Practise what you preach, haar motto is ‘maak gewoon bijzonder’, met wie dan ook en waar dan ook.

‘Doe het goed en je hebt er een fan voor het leven bij!’

Suzan Vink-Opstal

Anderen over Suzan

Wisse Stenchlak AAFM

“Suzan heeft visie en helpt organisaties in het vormen hiervan op het thema hospitality. Naast visie maakt ze dit praktisch door medewerkers op een leuke manier in open dialoog te stimuleren om vanuit eigen kwaliteiten gedrag en vaardigheden te ontwikkelen. Als energieke spreker weet zij een zaal op een duidelijke en inspirerende wijze te stimuleren in het oppakken van dit thema, hiermee is zij voor mij één van dé ambassadeurs van hospitality in de markt.”

Jeanine Lemmen Receptel

“Door het aanstekelijke enthousiasme, hands on mentaliteit en de begrijpelijke taal van Suzan, maakten dat de deelnemers volledig geïnspireerd werden en de ambassadeur willen zijn van gastvrijheid binnen hun organisatie. Gastvrijheid zit in haar DNA. Suzan maakt van heel gewoon iets bijzonder!”

Marcel Boltjes Eneco Group

“Haar energie en kracht was voelbaar, waardoor steeds meer medewerkers besmet werden met het onderwerp gastvrijheid. Suzan weet de juiste toon te raken bij de medewerkers door de informatie in begrijpelijke taal en met praktische voorbeelden tot zich te laten nemen.”