Spreker over Hart In De Fik

Op zoek naar frisse ideeën met een positieve impact voor een klant-event,  kwartaalbijeenkomst, jubileum of personeelsdag? Ik denk graag met je mee

Als Hart In De Fik-spreker ben ik op een missie om met mensen, teams en organisatie met een optimistisch Hart In De Fik-verhaal te inspireren, raken en vermaken over hoe we samen grote problemen van de wereld, klein op kunnen lossen. Zowel voor ons eigen leven als voor de wereld. Praktisch, herkenbaar én haalbaar voor iedereen van ‘maatpakken’ tot ‘naaldhakken’ en ’trainingspakken’.

Je gaat met een frisse blik, leuke ideeën en hernieuwde energie de deur uit. Want mensen die doen waar hun hart van in de fik gaat, maken een wereld van verschil. Voor zichzelf en de wereld om hen heen. Doe mee. Samen lossen we grote problemen, klein op. 

Disclaimer: Deze inspiratiesessies zijn ongeschikt voor mensen die geen zin hebben in een bak levenslust

Eerste Hulp bij Persoonlijke ommekeer: Ontwaak de Rotterdammert in Jezelf

In Rotterdam weten we wat het is als je hart eruit gebombardeerd wordt. Wanneer je leven zo omgegooid wordt, dat het nooit meer hetzelfde wordt. Of je nu huis, haard, een dierbare, gezondheid, baan, geld, relatie of jezelf verliest. Dat is geen verandering. Dat is persoonlijke transitie. Ik ontdekte de impact, kracht maar ook de waardevolle inspiratie ervan, toen mijn eigen leven 180 graden omging en ik alles verloor wat ik kende. Ik bouwde mezelf opnieuw op geïnspireerd door van de waardevolle lessen van mijn stad (en de verhalen van mijn opa's en oma's)
In deze hoopvolle inspiratie-lezing ga ik in op de F*ck.Flip.Fik. over de kracht van persoonlijke ommekeer. Het zien van open ruimtes en jezelf opnieuw uitvinden. Op inspiratieavontuur waar je hart nog wel van in de fik gaat en die fik volgen als fundament van je nieuwe leven. Met kleine stapjes vooruit. Dan komt er een moment dat je realiseert dat oud&nieuw een hele mooie, nieuwe en waardevolle combinatie kunnen maken. Een leven waar je hart echt van in de fik gaat.

30-dagen Niet Lullen Maar Poetsen

In 2012 had ik 30 dagen totdat mijn WW-uitkering zou stoppen en ik de sociale dienst in dreigde te gaan. Iemand gaf mij de uitdaging om mijn eigen droombaan te gaan creëren. "Hoe lang ga je erover doen?" zei hij. 30 dagen zei ik. Zonder geld, benodigde kennis, of een concreet idee, maar met gebruik van sociale media, mijn netwerk, durftevragen en een gevalletje NLMP (Niet Lullen Maar Poetsen) lukte het me om in beweging te komen en een wereld van verschil te maken voor mezelf. In deze inspiratie-sessie ontdek je hoe jij dat ook jij in 30 dagen een wereld van verschil kunt maken..

Hart In De Fik: Het vermogen van verbinden

De maatschappij is volop in transitie. Je wilt wel meedoen en een positieve impact maken, als mens of organisatie, maar waar begin je in hemelsnaam? De wereld lijkt wel een domino van crisissen. Michèle slaat het helemaal plat en neemt je mee op enthousiast inspiratie-avontuur langs praktische van gewone mensen met simpele oplossingen voor grote problemen waar je hart van in de fik gaat.. Die je laten zien dat je als mens of organisatie, niet de hele wereld hoeft te veranderen om een wereld van verschil te maken op je eigen m2. Met creatieve ideeën, frisse zin en positieve acties.. Waar gaat jouw hart van in de fik? En welke kleine toffe acties kan jij doen om een wereld van verschil te maken. In je privé, werk en de wereld om je heen.

Doe mee. Samen lossen we grote problemen, klein op!
Hart in de fik is de spijker op zijn kop! Extra leuk zo gedipt in een Rotterdams sausje. Je hebt me aan het denken gezet en geïnspireerd. Dat gaat de komende jaren een hoop leveren!

Contactgegevens

Enthousiast of nieuwsgierig? Stuur mij een bericht.

Adres: Schiemond 20, 3024 EE Rotterdam 
Telefoon: +31 (0)6 270 822 57
Email: mail@hartindefik.nl

 

Al geïnspireerd door Michèle

Dit zeggen mensen over Michèle