[animated-words-rotator id=”1″]
Ontdek de talksOntdek #hartindefik

Talks die een wereld van verschil maken

Voordelen voor
boekers

Voordelen voor opdrachtgevers.

 • Platform is gratis voor bedrijven, organisaties & eventorganizers.
 • Geen massa-aanbod, maar een handpicked selectie van talks.
 • Binnen 24 uur antwoord voor beschikbaarheid.
 • Direct contact tussen opdrachtgever en storyteller.
 • Persoonlijke service mogelijk bij het vinden van de juiste match.
 • Transparante all-in prijzen voor de talks.

Voordelen voor storytellers

Voordelen voor verhalenvertellers:

 • 100% van inkomsten gaat naar de spreker zelf.
 • Geen onderdeel van massa-aanbod, maar select gezelschap.
 • Onderdeel van een inspirerende community.
 • Storytellers betalen geen boekingsfee maar een vast membership-fee.
 • Heldere en eerlijke prijzen voor talks. Niet voor een cadeaubon of wijn.

Nieuwste talks

 

Meer #hartindefik talks

 

StoryDoing voor organisaties – Jan Peter Bogers

Een krachtige organisatie weet waarom ze bestaat en welke meerwaarde ze levert aan mens en maatschappij. En een krachtige organisatie bewijst dat door het te laten zien in alle facetten van het zakendoen. Want in het handelen komt de essentie van een organisatie pas écht tot uiting. Dat is StoryDoing.

Hoe vertel je een geanimeerd verhaal? – Raimke van den Beemt – Groothuizen

Als animatiefilmmaker is Raimke altijd bezig met verhalen vertellen, eigen verhalen, maar ook die van haar klanten. Als docent en (TEDx)spreker kent Raimke de valkuilen van geanimeerd vertellen. Lukt het namelijk niet, dan zal je publiek afhaken. Of erger nog in slaap vallen. Alleen als je iemand in zijn hart weet te raken, krijg je impact. Maar hoe doe je dat?

Onverwachte oplossingen voor standaard problemen – Rodney van den Hengel

Ruim twee jaar geleden begon Heilige Boontjes als een lokaal project om lastige jongeren een weg terug te bieden naar de maatschappij. Het idee was simpel: gebruik koffie als middel om (kansarme) Rotterdamse jongeren weer aan het werk te krijgen. En het werkt, beter dan menigeen had verwacht. Wat is het geheime ingrediënt van deze succesformule?

Hoe je vertrouwen creëert – Janne Willems

Twee jaar lang trok Janne Willems de wereld rond met stiften, lege ansichtkaarten en een vraag: Wil je een mooi moment tekenen? 10.000 mensen in 30 landen deden mee. Zij combineert de inzichten van deze bijzondere reis met de nieuwste bevindingen uit de neurowetenschap over hoe je vertrouwen creëert.

Vind jezelf opnieuw uit – Willem Philipsen

Willem speelde als gitarist voor Postman, Soulvation en Anouk en stond o.a. op Lowlands, toen een herseninfarct een bruut einde aan zijn succesvolle carrière als professioneel gitarist maakte. Een herkenbaar verhaal hoe je jezelf opnieuw uitvind na een ingrijpende gebeurtenis en wat kun je doen om een zo’n groot mogelijk succes te maken van je nieuwe leven.

Anders kijken naar talent – Heleen de Mooij – Lubbers

Heleen groeide op als dochter van premier Lubbers. Als kind kon ze moeilijk meekomen op school en werd regelmatig gepest. De komst van dochter Willemijn leerde haar dat wanneer we op een andere manier ZIEN welke talenten en passies een individueel kind/mens in zich heeft er een wereld vol kansen opent. Wanneer je dat stimuleert, wordt het onmogelijke mogelijk.

Gastvrijheid: maak gewoon bijzonder! Suzan Vink – Opstal

Gastvrijheid lijkt zo simpel en toch blijkt het in de praktijk een ware kunst. Met gastvrijheid maakt de gastheer het verschil en creëert hij een gunfactor die hem geen cent kost en die op geen enkele andere manier gecreëerd kan worden.

Vereenvoudig je business en je leven – Patty Golsteijn

Patty werkte aan vijftien projecten tegelijkertijd, kwam altijd te laat, leverde half werk af en voelde zich chronisch ontevreden. Ze was altijd moe dan fit en fris. Totdat ze besloot daarmee te stoppen. Een enthousiast verhaal over het plezier van keuzes maken, als mens en ondernemer, en oprecht leven. Durven stoppen met wat niet meer werkt. Overzicht creëren. Rust. Focus. Voldoening. Flow.

Durf te verbinden – Wilco Berenschot

Twittercop en stadsprofessional in hart en nieren. Wilco is dé bedenker van o.a. het pop-up politiebureau, de mobiele wijktafel en agent bijt hond, waarbij hij iedere dag om twaalf uur zijn boterhammetje opeet bij een andere wijkbewoner. Een bevlogen verhaal over het grijpen én benutten van professionele ruimte en hoe durven verbinden met mensen leidt tot ongekende resultaten.

Kiezen voor vrijheid – Halime Yarba

Een verrassende talk over gevangen zitten in een situatie, persoonlijk of professioneel en niet weten hoe nu verder. Halime deelt haar avontuur over welke kansen allemaal werkelijkheid kunnen worden door het kiezen voor je eigen vrijheid.

Zo simpel is het dus wél! – Linda Commandeur

Als je iets voor elkaar wilt krijgen zijn er duizenden redenen om het niet te doen. Weerstanden, twijfels, onzekerheden, reacties van anderen. En dus doe je het niet. Of… Er hoeft maar één reden te zijn waarom jij het écht wilt.

Vragen?

Hulp nodig? Wil je suggesties?
We staan voor je klaar.

Michèle helpt je graag.

Bel 010 - 261 32 23
Werkdagen 08:00 – 18:00 uur