Hoe je vertrouwen creëert

Janne Willems

home > talks

Over de talk

Een van de meest bepalende factoren in de betrokkenheid van medewerkers is vertrouwen. Mensen in bedrijven waarbij het vertrouwen hoog is ervaren 74% minder stress, 50% hogere productiviteit en 76% meer betrokkenheid in vergelijking met mensen die werken in een bedrijf waar het vertrouwen laag is. Het loont dus om een omgeving vol vertrouwen te creeren. Maar hoe dan? Twee jaar lang trok Janne Willems de wereld rond met stiften, lege ansichtkaarten en een vraag: Wil je een mooi moment tekenen? Enkel vertrouwend op de goedheid van vreemden deden tienduizend mensen in 30 landen mee. Zij combineert de inzichten van deze bijzondere reis met de nieuwste bevindingen uit de neurowetenschap. Leer van haar buitengewone en inspirerende verhaal hoe je overal vertrouwen kan bouwen:

* Hoe creëer je vertrouwen?
* Hoe verhoog je het vertrouwen in gesprekken
* Geef je zelfvertrouwen een boost
* Management strategieen voor vertrouwen

Testimonials

Brilliant! Janne entertained us with inspiring anecdotes about her motivation, the process and outcomes of asking strangers in many countries to draw a moment of happiness. Our turn to draw and re-live while sharing our moments became a bonding, happiness half hour. Janne relies on the kindness of strangers to provide accommodation, supplies, and other needs, to make her dream – this journey possible; her optimism and experiences makes this sound easy. I returned home with many creative ideas for achieving my fantasy, and, interim employment.
Wendy
Janne is a delightful, warm and open human being on a wonderful journey. A real delight to listen to someone with such a simple but powerful idea connecting us with others and our own great moments.
Murray
{"slides_column":"2","slides_scroll":1,"dots":"true","loop":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":3000,"speed":300,"center_mode":"false","effect":"false","rtl":"false"}

Over Janne

Portret Janne WillemsGewapend met stiften en lege ansichtkaarten en de vraag: “Wil jij een mooi moment voor me tekenen” reist Janne Willems (1982) de wereld over. Mensen vrolijken op na het horen van deze vraag en gaan met elkaar het gesprek aan. Deze wereldreiziger heeft sinds 2010 meer dan 10.000 momenten in 30 landen verzameld. Hierbij is ze door meer dan 500 mensen geholpen. Ze is een ervaren spreekster en sprak in vier continenten van TEDx in Groningen tot CEO’s in Dubai. En van scholieren in Nepal tot wereldverbeteraars in Sydney. Ze verscheen meer dan 70 keer in de media..Verder studeerde ze cognitieve kunstmatige intelligentie, cognitieve neurowetenschappen en studeerde ze cum laude af in filosofie. Haar boek Pluk Je Momenten is een inspirerend relaas over mooie momenten van iedereen en Janne’s verhaal. Het biedt veel inzichten in geluk en hoe je zelf gelukkiger kan worden.

Janne woont momenteel in de VS voor haar project en het geven van lezingen. Regelmatig is zij in NL voor het geven van lezingen hier.

vanaf € 1695,-
incl. talk 20-90 min.
voorbereiding, reiskosten en reistijd in NL
excl. 21% BTW

Direct contact met Janne

In de media

Boek

Omslag Pluk je momenten door Janne Willems

Pluk je momenten –
Ontdek een wereld vol geluk

Wat gebeurt er als je gewoon op mensen afstapt en vraagt naar hun geluk? Wat maken momenten mooi? Hoe beleef je er meer? En welke bijzondere verschillen en overeenkomsten zijn er tussen mooie momenten uit Nederland, Nepal en Nieuw Zeeland? Zestien maanden lang reisde Janne de wereld over, door zesentwintig landen. Duizenden mensen tekenden een mooi moment op een kaartje. Pluk Je Momenten daagt je uit om te genieten van de mooie momenten – groot en klein – in je eigen leven en dat van anderen. Een feest van mensen, moed en de schoonheid van de wereld. Met dit boek kun je meegenieten van deze bijzondere reis met indrukwekkende verhalen.