Vereenvoudig je business en je leven

Patty Golsteijn

home > talks

Over de talk

In maart 2013 deed ondernemer Patty Golsteijn iets dat voor haar doodeng was. Ze nam deel aan een stiltevierdaagse. Tot dan was ze in haar leven, zowel privé als professioneel, altijd maar aan het rennen. Patty werkte aan vijftien projecten tegelijkertijd, kwam altijd te laat, leverde half werk af en voelde zich chronisch ontevreden. Ze was altijd moe en had meer dagen waarop ze zich ‘ziek’ voelde in plaats van fit en fris. De stiltevierdaagse deed iets onverwachts: het stopte de wervelwind van gedachten in haar hoofd. Voor de eerste keer voelde ze peace of mind.

“Zo relaxed wilde ik me elke dag voelen, de rest van mijn leven.” Ze zei al haar afspraken af en blockte social media voor een week. Ze hing grote witte vellen papier op de muur en begon flink te schrappen.

De kunst van schrappen, vereenvoudigen, automatiseren en uitbesteden.

In haar talk enthousiasmeert Patty het publiek over het plezier van keuzes maken en oprecht leven. Durven stoppen met wat niet meer werkt. Overzicht creëren. Rust. Focus. Voldoening. Flow. Meer tijd, aandacht en energie voor het echte werk, je gezin, je familie, je vrienden, je business, je hobby en het allerbelangrijkste: jezelf. Als jij je goed voelt, voelen anderen dat ook.

Testimonials

Patty heeft me overzicht, rust, ruimte en een andere mindset gebracht. Dit heeft een positieve invloed op mijn gezin, op mijn bedrijf en niet te vergeten op mezelf
Daphne Lie
Administratie en advies
Het was verfrissend om naar mijn leven te kijken door Patty's bril. Ik kan nu weer met een opgeruimd gevoel aan nieuwe dingen kan beginnen. Je bereikt zoveel meer met een Personal Ass-kicker.
Esther Jacobs
Spreker en auteur
Patty laat niet los. Zodra ze snapt wat je doel is wordt dat haar doel, en zet ze je op een behoorlijke no-nonsense manier aan om dat ook waar te maken.
Frank Garten
intercultural business consultant
Het voelde heel goed om geforceerd te worden om na te denken over mijn eigen aanpak. Ik heb nu meer focus, ik werk efficiënter en ik weet waar ik actie op moet ondernemen.
Janneke Boerman
Jurist / Met Recht Helder
Patty biedt een manier van leven aan en een nieuwe visie op hoe ik werk. En dat kan ik iedereen aanbevelen. Niet gemakkelijk, wel heel leerzaam. Door haar heb ik echte stappen gezet om ruimte te maken voor projecten die ik graag wil realiseren. En dat geeft nieuwe energie.
Marjolein van Ruiten
PR- & communicatieprofessional
{"slides_column":"2","slides_scroll":1,"dots":"true","loop":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":3000,"speed":300,"center_mode":"false","effect":"false","rtl":"false"}

Over Patty

Patty GolsteijnPatty Golsteijn staat ook bekend als Miss Cut The Crap. Lifehacker, minimalist en iemand die wiens bevlogenheid het is om je leven, werk en business slimmer te organiseren zodat je meer tijd overhoudt voor die dingen waar je echt gelukkig van wordt. ” Ik ben echter geen monnik die al haar bezittingen heeft weggedaan. Voor mij is minimalisme afscheid nemen van alles in mijn leven dat niet meer goed voelt. Dat kunnen spullen zijn, maar ook projecten en relaties. Het gaat over bewuste keuzes maken en oprecht leven.”

In 2010 startte Patty als Virtual Assistant, wat uitgroeide tot een groter bedrijf met meerdere VA’s. Als online ondernemer vertrok ze naar New York om daar The American Dream te leven. Ze ontdekte dat het niet voor haar was en landde een aantal jaar later via Rotterdam weer terug bij haar ‘roots’ in Limburg.

Ze is eigenaar van het platform: Regelhelden.com. Waar je de Virtual Assistant kunt vinden die het beste past bij jou en je business. Daarnaast leert ze ondernemers hoe te kappen met alle crap in hun business en hun leven. Waardoor ze meer rust, ruimte en focus ervaren in hun bedrijf terwijl ze doen waar ze het meest gelukkig van worden. Ze blogt en organiseert regelmatig workshops, trainingen, webinars, intervisies en drie keer per jaar een groot live festival. Dikwijls wordt Patty geïnterviewd voor kranten, tijdschriften, (internationale) podcasts en YouTube-video’s en werkte ze mee aan zes boeken.

€ 1495,-
incl. talk 20-90 min.
voorbereiding, reiskosten en reistijd in NL
excl. 21% BTW

Direct contact met Patty

In de media

Boeken

My Creative Business door Monika Konakova

My Creative (Side) Business

My Creative (Side) Business is a book for smart creatives who desire to focus on their creative output and monetize their work.

This practical guide offers stories of entrepreneurial women within the creative industries who turned their side projects into full-time businesses with multiple income streams. Filled with tips, tricks, stories, and interviews, it’s a book you’ll go back to multiple times in the future.

Digital Nomads door Esther Jacobs

Digital Nomads

We are at the brink of a revolution that changes the way we live, work and play. Life doesn’t have to be a rat race. Why toil away in an office when you could be working from a hammock? Why postpone that round-the-world trip until your retirement? Why retire at all when work can be fun? A growing army of digital nomads are finding their own answers to these questions. Armed with a laptop, they follow their dreams and live unforgettable adventures. Are you ready to join in their footsteps and make the world your playground?

Geen tijd, geen geld, toch doen door Marcel van Driel

Geen geld, geen tijd, toch doen

We hebben allemaal ooitdromen. Ooit loop ik de marathon, ooit schrijf ik een boek, ooit begin ik een camping. Toch voeren we de meeste dromen niet uit. Dat komt door onze nooitangsten. De redenen waarom we onze dromen en plannen niet uitvoeren zijn altijd hetzelfde: we hebben geen geld, geen tijd, geen talent. Het kan eigenlijk gewoon niet. Of: ík kan het niet. En dat weten we heel zeker.

Dit boek gaat dwars door alle argumenten heen. Aan de hand van voorbeelden loodst Marcel van Driel je door alle bullshit heen die je tegenhoudt.

Volg Patty