Voor leden

Kom bij de club!

Ga jij aan van impact maken? Ben je ondernemer of in dienst? Zoek je een club leuke gelijkgestemden. Die door het bundelen van hun krachten, inspiratie, kennis, ervaring en netwerk, elkaar vooruit helpen en met elkaar realiseren we met elkaar nog meer impact en beweging in onze maatschappij. In het ‘online’ en ‘offline’ clubhuis van Club Fik komen deze gamechangers bij elkaar. Ze inspireren elkaar, lachen met elkaar, leren van elkaars kennis en ervaring, durven te experimenteren, te innoveren, werken samen, geven elkaar morele en praktische support én kunnen gebruik maken van het Hart In De Fik podium. Zo bouwen we samen aan een toekomstbestendige wereld.Doe ook mee. Dan lossen we samen grote problemen klein op.
Voor 399,- per jaar (excl. 21% BTW) ben je lid van Club Fik.

Club Fik is het Clubhuis van Frisdenkers en Andersdoeners. Bevlogen mensen die op hun eigen vierkante meter een wereld van verschil maken. Dat kan op allerlei manieren. Belangrijk is wel dat jouw hart van ons in de fik gaat en ons hart van jou. Daarom doen we met iedereen die zich aanmeldt eerst een virtueel Bakkie Fik. Gaat ons hart van elkaar in de fik? Dan hebben we een match en verwelkomen we je graag in het leukste clubhuis.

Lid worden van Club FIK? Bel of mail met Michèle op mail@hartindefik.nl of 06-27082257 . Stuur ons een berichtje dan bellen we je voor een kennismakingsbakkie.