Welkom bij Hart In De Fik

Example image

Esther

Journalist & Projectleider

“Je beleefverhalen en wekelijkse inspiratiemails vol frisse tips, praktische tools en leuke levenslessen en avonturen in Hart In De Fik geven gelijk een frisse boost aan mijn week. Super. You do indeed make inspiration serious business!”

Example image

Een wereld van verschil op jouw vierkante meter

Hoe maak je een wereld van verschil, voor jezelf en de mensen om je heen? Ik schrijf, spreek, spar, inspireer en presenteer over doen waar je hart van in de fik gaat. Herkenbaar voor iedereen. Van 'maatpakken' tot 'naaldhakken' en 'trainingspakken'.

Zó gaat jouw hart in de fik

Membership: jouw wekelijkse bak Hart In De Fik

Ontvang iedere zondag rond de klok van 10:00 uur een exclusieve inspiratiemail in je mailbox. Vol met persoonlijke Hart In De Fik verhalen, praktische tips en inspirerende behind-the-scenes van mensen die doen waar hun hart van in de fik gaat.

Schenk een heerlijke bak koffie of thee in, glij onderuit in je luie stoel en laat je meevoeren in de wereld van Hart In De Fik.

Example image

Dit zeggen anderen

Example image

Roberto

Lead BI Architect

"Hart In De Fik is geweldig. Michèle heeft gewone mensen, die buitengewone dingen doen. Die echt een verschil maken in de wereld. Die met name helpen de wereld te ontwikkelen in plaats van roofbouw te plegen erop. Hart In De Fik betekent dingen doen waar je echt voor staat!"

Example image

"Het is heerlijk om iedere week jouw mail te openen. Ik ervaar het iedere keer weer als inspirerend, herkenbaar, grappig en vooral ook praktisch werkbaar. Tips uit het hart geschreven en het leven geplukt. Bedankt voor het mij blijven inspireren te doen waar mijn hart van in de fik gaat!"

Isa

Accountmanager

Example image

"Hart In De Fik laat zien hoe iedereen op zijn eigen manier de wereld probeert te verbeteren. Dat geeft zoveel hoop. Ik heb zoveel momenten kippenvel gehad en gelachen."

Lisenne

Wetenschapsmedewerker

Example image

"Lachen en janken voor maar 2,50 per week"

Luciënne
Senior Eventmanager

Example image

"Hart In De Fik is de spijker op zijn kop! Extra leuk zo gedipt in een Rotterdams sausje. Je hebt me ook aan het denken gezet en geïnspireerd."

Edwin

Interim Projectmanager

Michèle Sparreboom

Contact

Michèle Sparreboom - Hart In De Fik

Weena 690, 3012 CN ROTTERDAM

BTW NL001629881B66

KVK 53893131

© Michèle Sparreboom - Hart In De Fik
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring