1-op-1

Uurtje sparren en bomen waar jouw hart écht van in de fik gaat.

Wat gaan we doen?

Ontdekken én doen waar jouw hart écht van in de fik gaat. Met simpele tools en tricks krijg je jezelf, je leven of je ideeen voor een heel tof project in beweging. Met kennis. Levenservaring. Intuïtie.Humor. 

Waar spreken we af?

Online: in het videokantoor van Hart In De Fik

Live: in overleg. Bv. een rustig eet- of koffietentje. Of we gaan wandelen in bos of langs strand. Meestal omgeving Rotterdam.

Wat tebbie eraan?

Nieuwe energie. Overzicht. Richting. (Adem) Ruimte. Een frisse blik en je hart weer in de fik.

Wat kost dat?

Los uurtje sparren: € 90,00 incl. BTW per uur

Strippenkaart 6 x uurtje sparren: € 499,00 incl. BTW  ( 12 maanden geldig)

Zij vertellen...

Na 2 dure businesscoaches versleten te hebben zonder het gewenste resultaat bedacht ik me dat ik maar 1 ding nodig had. Mies! Waarom? Omdat ze niet uit theorie en modellen werkt, maar vanuit haar eigen levenservaring in de praktijk. In alle opzichten maakt dat Michèle een waardevolle en praktische sparringpartner die je in korte tijd echt duurzaam verder brengt. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Wanda Catsman – Ondernemer

Michele’s energie werkt heel aanstekelijk. Daarmee krijgt ze mij in beweging en weet ze me het vertrouwen te geven dat ik mijn droom ga realiseren. Haar verhaal, tips en aanpak zijn heel praktisch, herkenbaar en toepasbaar. Geen zweverig gedoe. Maar Rotterdamse nuchterheid en daadkracht. Michèle geeft je een echte oppepper! Heerlijk!

Karin - Projectleider

Michèle is een verbinder pur sang.  Met haar warme persoonlijkheid, niet-lullen-maar-fiksen mentaliteit, brede kennis, ruime ervaring en uitgebreide netwerk is ze een zeer waardevolle sparringpartner. Ze is absoluut een versneller voor pioniers en daarmee voor de beweging in de nieuwe economie.”

Janne Willems - Participatiemakelaar

Michèle heb ik leren kennen als een zeer nauw betrokken, hard werkende, down to earth sparringpartner, coach en inspirator.
Ze weet de juiste vragen te stellen waardoor je weer echt gaat nadenken. Wat wil ik? Waar gaat mijn hart ook al weer van in de fik? Hoe voel ik me en hoe wil ik me voelen? En als de antwoorden er zijn, dan weet ze je op de juiste manier te inspireren en te coachen zodat die antwoorden ook werkelijkheid gaan worden! Vanaf onze 1e ontmoeting heeft ze me zo onwijs geholpen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. En daar ben ik haar super dankbaar voor! Eens in de zoveel tijd spreek ik weer een uurtje af om te sparren. En dan moeten we er elke keer weer om lachen hoe ik bij haar binnen kwam destijds, welke stappen ik sindsdien gezet heb en dat er in zo’n korte tijd al zo veel gebeurd is. Onwerkelijk af en toe!
Dank Michèle voor al je inspiratie en hulp !!! Dat we maar veel kunnen blijven lachen …
 
Hanneke Claassens – Manager


Ook een uurtje sparren? Stuur mij een bericht