De Versterkers

Welkom bij De Versterkers: een ‘niet lullen maar poetsen’ netwerk van impactmakers en frisdenkende professional.

Deze waardevolle community van gelijkgestemden professionals, van impactondernemer tot frisdenker in loondienst, door het hele land bundelen hun krachten, best-practises, inspiratie, kennis, ervaring en netwerk om samen nog meer impact en beweging in onze duurzame, inclusieve, waardevolle maatschappij te maken.  

Bedrijven en organisatie kunnen hier ook

Manon van den Heuvel

HR Professional | Content creator |Blogt en vlogt over het leven met een beperking

Met mijn blogs, video’s en social media kanalen wil ik andere mensen laten zien wat het leven met een beperking inhoudt. Ook deel ik tips hoe je het leven met een beperking af en toe net iets leuker of makkelijker kunt maken.

Gijs van Bilsen

Gijs van Bilsen

ZELFSTURENDE Organisaties revolutionair | GAMEBASED LEARNING | Ontwerper van escaperooms voor teamontwikkeling

Gijs van Bilsen brengt beweging in organisaties. Met onderwerpen als improvisatie, innovatie, ondernemerschap en flexibiliteit zet hij mensen en organisaties aan tot verbetering en vernieuwing. Dit doet hij vanuitde Inspelers, een netwerk van trainers, adviseurs en een filosoof. Gijs heeft twee boeken geschreven en doet naast zijn praktijkwerk ook wetenschappelijk onderzoek naar improvisatie en innovatie.

Aïcha El Fassi

Social Entrepreneur | Adviseur | Cuzina en St. Rotterdam Kookt

Aicha gelooft in duurzaam investeren, zowel in mensen als leefomgeving met als doel de eigen regie te vergroten en perspectief te bieden. Haar jarenlange ervaring in het commerciële ondernemen, liefde voor koken combineert ze met het aanbieden van een leer/werktraject voor talentvolle Rotterdammers met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Amina El Hussen

Oprichter St. Krachtvrouwen Oude Westen| Wijkraadslid rotterdam

Het atelier van Krachtvrouwen Oude Westen is een inspiratieplek voor bewoners uit de wijk. Amina verzorgt cursussen en bijeenkomsten, maar is ook een lichtplek in de wijk voor mensen die het moeilijk hebben.

Tamara Heskes

FREELANCE Communicatieadviseur | Projectmanager

Ik  werk voor organisaties met een sociaal, maatschappelijk of duurzaam karakter. Jouw commerciële boodschap vertel ik op een unieke persoonlijke manier. Samen vinden we jouw ambassadeurs en betrekken we ze bij je website, marketingcampagne en andere uitingen. Dankzij mijn brede marketing- en communicatieachtergrond, kan ik je adviseren en ondersteunen op het gebied van marketing, social media en community management.

Roberto Uding

Lead BI Architect | Datagedreven leiderschap | Yogadocent

Roberto heeft jarenlange rijke ervaring als senior consultant zowel in binnen-en buitenland op ingewikkelde (keten) en transformatie vraagstukken binnen grote overheidsinstanties als ook binnen grote internationale organisaties . Nooit bang om te prikkelen en te prikken, maar altijd met het oog op menselijke groei, innovatie van processen en constructieve waardevolle samenwerking. Gespecialiseerd in (data-driven) leiderschap, IT en veiligheid. Daarnaast is hij zeer ervaren yoga-docent.

Barbara van Bergen bronzen medaille Paralympische Spelen Rio

Barbara van Bergen

Meervoudig paralympiër | Atletencommissie team NL | Ambassadeur Dirk kuyt Foundation

 Met haar ervaring als topsporter en verhaal opent ze ogen en geeft ze mensen met of zonder handicap inspiratie dat er heel veel mogelijk is. Waarbij ze hen enthousiasmeert open te staan voor het onbekende.

Belinda Bantje

PROJECTLEIDER | WOONCONSULENT | BELEIDSADVISEUR INCLUSIE & DIVERSITEIT​

Volgens Belinda behoort ze tot verschillende ‘minderheden’. Lesbisch. Vrouw. Donker. Daar heeft ze haar superheldenkracht van gemaakt.   Met een goed inlevingsvermogen en een gezonde dosis humor, zorg ze ervoor dat ze organisaties van beleid tot uitvoering geholpen worden. 

Tini van de Wetering

Loopbaancoach voor Managers & Directeuren| Directielid Shofukan | Trainer | Auteur

Ik bied rust, creativiteit en perspectief bij keuzes die ertoe doen: een richting voor je bedrijf, een nieuwe loopbaan, meer rust, minder stress, creativiteit en perspectief voor de toekomst. Ik help je om de juiste ‘mindset’ te ontwikkelen om te durven kiezen voor een volgende stap. Loslaten wat was en werken aan je zelfvertrouwen. Je krijgt meer energie en vitaliteit. Je durft je gevoel aan te spreken en die stap ook echt te zetten. Bezoek of boek voor jouw event ook vooral haar prachtige pareltje in een ruw stukje Rotterdam, Japans Cultureel Centrum Shofukan.

janne willems portret 2

Janne Willems

Cognitieve Neurowetenschapper | Participatiemakelaar | Auteur | oprichter Seize Your Moments

Heeft een passie voor het begeleiden van mensen. Van jongeren met een kwetsbare achtergrond tot mensen met een chronische verslaving. Uitgaan van hun eigen kracht en talent ontwikkelen.  

Spreker op het gebied van positieve psychologie.

Oprichter van Pluk je Momenten, een community art project waarbij wereldwijd 12.000 mensen in 32 landen een mooi moment van afgelopen week hebben getekend. De TEDx talk: Why I ask strangers to draw a beautiful moment heeft 50.000 views.

Jan-Peter-Bogers-portret

Jan Peter Bogers

ORGANISATIEADVISEUR STRATEGIE - INNOVATIE - CULTUUR - SAMENWERKING | SCHRIJVER VAN BOEKEN​

Jan-Peter heeft als grote passie om  organisaties en teams  van visie naar actie te helpen komen. Strategie, cultuurelementen en implementatie zijn daarbij geen losse onderdelen, maar gaan hand in hand. Hij inspireert professionals en helpt ze om impact te maken. Zijn boeken StoryDoing en Versimpelen gaan hierover. 

Nanda Overdevest

Directeur Zeilschip De Eendracht

Midden in de haven van Rotterdam licht de prachtige drie master Zeilschip De Eendracht. Directeur Nanda Overdevest
organiseert samen met haar team zeilreizen in alle soorten en maten. Voor jongeren actieve vakanties en opleidingsreizen. Ook bijzondere reizen voor wie buiten de boot dreigt te vallen bepaalde groepen jongeren, kansarmen, zieken en ouderen. Bedrijven en groepen kunnen het schip afhuren voor een besloten tocht of evenement.

Parisa Akbarzadehpoladi


kunstenares | Fotograaf |mensenrechten activist | wijkraadslid rotterdam

Parisa maakt mensen en organisaties bewust van maatschappelijke thema’s zoals emancipatie, participatie en integratie. Naast haar werk als kunstenares is ze wijkraadslid van Rotterdam Ommoord. Bovendien geeft Parisa “creative therapie” workshops aan organisaties, maar ook aan kinderen, vrouwen met een migratieachtergrond of LHBTI’ers uit een gesloten gemeenschap. 

In 2020 en 2021 won Parisa de Rotterdamse Vrouw van het Jaar Award in de categorie Kunst & Cultuur. Ook werd ze derde bij de Rotterdamse Kinderrechten Award. In 2021 werd ze genomineerd als beste Nieuwkomer.

Michèle Sparreboom

Oprichter hart in de fik | Social Impact Makelaar | Sparringpartner | Spreker

Midden in de haven van Rotterdam licht de prachtige drie master Zeilschip De Eendracht. Directeur Nanda Overdevest
organiseert samen met haar team zeilreizen in alle soorten en maten. Voor jongeren actieve vakanties en opleidingsreizen. Ook bijzondere reizen voor wie buiten de boot dreigt te vallen bepaalde groepen jongeren, kansarmen, zieken en ouderen. Bedrijven en groepen kunnen het schip afhuren voor een besloten tocht of evenement.

FAQ

Most frequent questions and answers

Pionieren, nieuwe wegen bewandelen of systemen veranderen is nooit makkelijk. Of het nu lokaal, binnen een organisatie of de maatschappij is. Het vraagt nogal wat van je. De meesten van ons konden het niet vinden in de bestaande (zakelijke) netwerken. Ik vind ze zo moedig en dapper! Van die frisdenkers gaat mijn hart nou echt zo in de fik! Dus besloot ik ze bij elkaar te brengen en samen onze eigen club op te richten. Een sparringpartner voor ze te zijn. Ze aan te moedigen. Een klankbord te bieden. Of ze te helpen versnellen door ze mijn meedenk- en verbindingskracht te geven. De VersterkersClub heeft een gevoel van thuiskomen aan die ‘eettafel’ waar de beste ideeën aan ontstaan. Waar je ideeen kunt opdoen en mensen elkaar helpen hun dromen voor een betere, duurzamere, inclusievere wereld waar te maken. In het ‘online’ en ‘offline’ clubhuis van Club Fik komen deze toffe frisdenkers  een aantal keer per jaar bij elkaar. We inspireren elkaar, lachen met elkaar, leren van elkaars kennis en ervaring, durven te experimenteren, te innoveren, werken samen, geven elkaar energie, morele en praktische support én kunnen gebruik maken van het Hart In De Fik podium. Zo helpen we elkaar versnellen terwijl we samen dapper bouwen aan een hele toffe toekomstbestendige wereld. Terwijl we ook nog eens heel veel lol hebben.

 

Er is slechts één, maar wel heel dierbaar, criterium voor De Versterkersclub. Mijn hart moet in de fik gegaan zijn van jou en je verhaal. Waarom? Alleen zo kan ik het beste van mij bieden voor jou. En je oprecht vertegenwoordigen en met de juiste mensen verbinden. De kosten van een jaarabonnement zijn €499,00 excl. 21 % BTW. Wil je meer ontdekken over de Versterkersclub en of ons hart van elkaar in de fik gaat ? Neem dan gerust contact met me op via michele@hartindefik.nl, dan vertel ik je er alles over.

Jazeker! Zit je met een (transitie)vraagstuk en zoek je een trainer, consultant of interimmer. Of zoek je een locatie, spreker, inspirerend bedrijfsuitje of duurzaam relatiegeschenk met een social impact verhaal voor jouw volgende (kwartaal)bijeenkomst of klantendag. Ik denk graag met je mee. 

Je kunt echt ook hieronder direct in contact komen met individuele Versterkers. Druk op de icoontjes en je komt direct op hun website of Linkedin-pagina terecht. Je betaalt geen bemiddelingsfee. Lekker toch. Extra karmapunten wanneer je vertelt, dat je ze via Hart In De Fik hebt ontdekt. 🙂