Blog

Ik neem je mee op inspiratieavontuur langs toffe mensen, inspirerende belevenissen, lekkere recepten, foto’s, mooie verhalen en handige tips die een wereld van verschil maken en waar mijn hart van in de fik gaat. 🙂

Twee belegen meiden in een rooie sjeeskees. En een pot met goud!

Afgelopen maandag. We rijden vanuit Etten-Leur terug over de A16. We hadden net afscheid genomen van mijn tante die later in de week zou komen te overlijden. Net over de Moerdijkbrug begint het te regenen. Maar rechts zie ik dat er ook veel zon is. “Mam, het is wachten op die regenboog, kijk jij of je het ontdekt?”

Lees verder »

Fuck duurzaamheid

Alle ‘heftige’ dingen die er in de wereld gebeuren, inspireren mij tot op het bot om te kijken wat er wel goed gaat. Wat we wel kunnen doen. Klein. Maar als we met veel zijn, hebben we ongelooflijk veel slagkracht. Ik geloof zo in een bottom-up beweging van bevlogen mensen met een hart voor mens en de wereld.

Lees verder »

In Rotterdam is meedoen mooier dan winnen

Afgelopen zondag. De marathon van Rotterdam. Tuurlijk. Geweldig hoor. Die lopers die rond de 2 uur lopen over een marathon. De eerste die over de finish komen. Prachtig natuurlijk. Topsport. Maar waar al jaren mijn allergrootste plezier, genieten en trots zit, is juist die laatste kilometer van de laatste renner van de marathon van Rotterdam. Waar mijn hart dan zo van in de fik gaat, is dat iedereen blijft staan om te juichen voor die laatste renner.

Lees verder »