Privacy, cookie verklaring en disclaimer

Door gebruik te maken van de informatie en diensten op www.hartindefik.nl ga je akkoord met de privacy policy en disclaimer op deze pagina.

Privacy policy

Ik doe er alles aan om jouw privacy te respecteren en de vertrouwelijkheid van je persoonlijke gegevens te behouden. Daarom hou ik me aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Deze privacyverklaring geldt als je mijn website https://hartindefik.nl bezoekt en/of inschrijft als abonnementhouder.

In deze verklaring leg ik uit hoe ik omga met de persoonsgegevens van bezoekers en mijn klanten. Ik geef aan welke gegevens ik verzamel en voor welk doel ik ze gebruik. Lees deze privacyverklaring goed door. Dan weet je wat er met je gegevens gebeurt. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op mail@hartindefik.nl

Voor de leesbaarheid van dit document heb ik gebruik gemaakt van de ‘ik-vorm’. Waar ‘ik’ of ‘mijn’ staat wordt de eenmanszaak Michèle Sparreboom/Hart In De Fik bedoeld.

Artikel 1 Doeleinden en gegevens:
Wat verzamel ik, wat gebruik ik en voor welk doel?

a. Versturen van nieuwsbrieven
Als je je hiervoor hebt aangemeld en je naam en e-mailadres hebt gegeven, dan ontvang je onregelmatig de nieuwsbrief. Als je deze niet meer wilt ontvangen, dan kun je je gemakkelijk afmelden via de link onderaan elke nieuwsbrief.

b. Gedrag en bezoekgegevens website
Op https://hartindefik.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. Als jouw browser jouw IP-adres, gebruikersnaam, tijdstip van opvraging meestuurt, dan gebruik ik die voor de statistieken van mijn website en om de werking van mijn website gebruikersvriendelijker te maken. Ik kan dan zien hoe vaak en wanneer mijn site bezocht wordt, maar niet door wie. Die gegevens worden zoveel mogelijk anoniem gemaakt.

c. Aanbieden van diensten
Ik gebruik jouw gegevens ook om je via Hart In De Fik te kunnen helpen en om mijn aanbod voor jou te verbeteren.

d. Overige doeleinden
Jouw e-mailadres, je vestigingsadres en/of naam gebruik ik om facturen te sturen en voor mijn boekhouding. Dit doe ik via Moneybird. Daarmee heb ik een verwerkersovereenkomst. Ook gebruik ik deze gegevens om eventuele klachten en/of geschillen met je te behandelen.

Artikel 2 Derden
Het kan zijn dat ik je gegevens met anderen moet delen om te kunnen te voldoen aan een wettelijke verplichting. Het kan bijvoorbeeld zijn dat ik jouw gegevens moet delen in het kader van een strafrechtelijk onderzoek. In geen geval verkoop ik je gegevens aan derden, zoals andere bedrijven.

Artikel 3 Inzage en aanpassen
Als je wilt, kun je altijd inzage krijgen in je persoonlijke gegevens en je mag ze ook altijd laten aanpassen of verwijderen. Stuur me dan een mail naar mail@hartindefik.nl Je hoort dan zo spoedig mogelijk van mij. Ik check wel eerst of het verzoek wel echt van jou komt.

Artikel 4 Cookies
Mijn website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein (tekst)bestand dat een website op de harde schijf van je computer zet, op het moment dat je mijn site bezoekt.

De volgende cookies plaatst mijn website:

  1. Cookie voor Google Analytics
    De website https:/hartindefik.nl maakt gebruik van Google Analytics van ‘Google Inc’ om bij te houden hoe de bezoekers mijn website gebruiken. Ik kan dan zien hoe vaak en wanneer mijn site en welke pagina’s bezocht worden. De verkregen informatie van de cookie, in combinatie met je IP-adres, wordt overgeplaatst naar een van de Google servers. Dit kan een server zijn die zich in de Verenigde Staten bevindt.
    Als je niet wilt dat Google Analytics een cookie plaatst, dan kan je dit via de browser uitschakelen.

b. Cookie(s) voor WordPress
Mijn website is gebouwd met WordPress. WordPress plaatst cookies, zodat ik kan bijhouden hoe de bezoekers mijn website gebruiken. Ik kan dan zien hoe vaak en wanneer mijn site en welke pagina’s bezocht worden, maar niet door wie.

c. Google and Adobe Fonts
Mijn website maakt gebruik van Google Fonts en Adobe Typekit. Dit zijn programma’s om de lettertypes van mijn website aan te kunnen passen. Om deze lettertypes te laten zien, plaatst mijn website cookie(s). Om te lezen wat Adobe en Google met deze cookies doen, lees de privacyverklaringen van Adobe en Google.

d. Socialmediadeelknoppen
Op mijn website zijn knoppen opgenomen om mijn blogposts te kunnen delen op sociale netwerken Facebook, Twitter, Linkedin, YouTube en Instagram. Om deze knoppen te laten werken worden cookies geplaatst. Daarnaast bevinden zich op de afzonderlijke pagina’s van de aanbieders social media knoppen om betreffende aanbieders te kunnen volgen. Lees de privacyverklaringen van Facebook, Twitter, Linkedin, YouTube en Instagram welke persoonsgegevens deze bedrijven via de cookies verwerken en hoe ze met jouw privacy omgaan.

Artikel 5 Wijzigen Privacyverklaring
Deze privacyverklaring kan ik wijzigen. Ik adviseer je dan ook regelmatig op deze pagina te kijken of deze verklaring is gewijzigd. Als ik iets wijzig, dan vermeld ik dat op mijn website en/of hoor je dit rechtstreeks van me door een bericht per e-mail.

Artikel 6 Gegevens van mijn bedrijf
Eenmanszaak Michèle Sparreboom / Hart In De Fik
Vestigingsadres: Schiemond 20-22, 3024 EE ROTTERDAM
Kamer van Koophandelnummer: 53893131
BTW-id nr: NL001629881B66
Contact via: michele@hartindefik.nl

Deze verklaring is voor het laatst gewijzigd op 28 juni 2022.

Disclaimer

De website van hartindefik.nl is gericht op serviceverlening en informatieverstrekking. Ik stel de inhoud met grote zorg samen en streven naar volledigheid en nauwkeurigheid. Ik kan echter geen garantie geven dat deze informatie volkomen juist is en/of blijft.

Bezoekers van de website kunnen dan ook geen rechten ontlenen aan de publicaties op de website. Ik aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die direct of indirect ontstaat als gevolg van het gebruik of als gevolg van de onmogelijkheid van het gebruik van op de website gepubliceerde informatie.

Hoewel ik ernaar streef dat de website continu toegankelijk is, kan ik geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele gevolgen van het feit dat de website voor een bepaalde periode niet beschikbaar is. De website kan ook tijdelijk of definitief buiten gebruik worden gesteld zonder voorafgaande aankondiging.

Wat is de rol van van hartindfik in relatie tot aanbieders van talks, locaties, bedrijfsuitjes en opdrachtgevers?
Hartindefik.nl biedt opdrachtgevers een overzicht van talks, locaties en bedrijfstuitjes de gelegenheid zich aan opdrachtgevers te presenteren. Ik verstrek informatie en faciliteer het leggen van het eerste contact. Hartindefik.nl heeft nadrukkelijk geen bemoeienis met communicatie, afspraken, overeenkomsten en transacties tussen tekstschrijvers en opdrachtgevers en aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die daar direct of indirect uit voortkomt.