Samen in actie

Een wereld van verschil maken was nog nooit zo leuk! Regelmatig steken we met de Fans, Friends en Versterkers van Hart In De Fik de handen uit de mouwen om samen grote problemen, klein op te lossen.

Inpakken bij Jarige Job

Bij Jarige Job vinden ze, net als wij, dat ieder kind een verjaardag verdient. Ook als je ouders het niet kunnen betalen. Daarom verzorgen ze hier ieder jaar duizenden kadodozen met alles wat nodig is voor het vieren van een leuke kinderverjaardag. Kadodozen inpakken maken zij ook nog eens tot een heel groot feest.

Hart In de fik - Decemberactie

Ieder jaar komen we met Hart In De Fik in actie om de donkere dagen voor kerst een beetje beter te maken. Vorig jaar hebben we voor 650 kinderen een Sinterklaas kadootje geregeld. Dit jaar is de actie Doe Mee. Doneer een kerstdiner. We gaan voor 200 Rotterdamse gezinnen in de armoede een heerlijk hartverwarmend kerstdiner koken.

Sporten tegen kanker

Lympfklierkanker is een van de meest voorkomende soorten kanker bij kinderen en jong volwassenen. Ieder jaar support Hart In De Fik De Hollandse Honderd van Stichting Lymph&Co, waarbij deelnemers 10 km schaatsen en 90 km fietsen in en om IJsstadion Thialf en zo geld inzamelen voor onderzoek.

Talkshow Hart In de Fik

Iedere stad zit vol met lokale helden en sociaal ondernemers. Mensen die een wereld van verschil maken op hun m2. Maar waar vind je ze? Bij ons aan tafel. Ontdek hoeveel er al goed gaat in de wereld en laat je hart in de fik gaan van deze helden en hun verhalen.

Bomen planten

Voor iedereen die lid wordt van Fik'n ' Friends Inspiratieclub plant Hart In De Fik een boom. Zo wordt jouw zuurstof onze zuurstof.