Fik 'n' Friends

Jouw wekelijkse bakkie Hart In De Fik

Teveel stress en gedoe in de wereld? Behoefte aan een wekelijkse bak feelgood? Word lid van Fik ‘n’ Friends voor de prijs van minder dan een kopje koffie per week.

Iedere zondag ontvang je rond de klok van 10:00 uur een exclusieve inspiratiemail in jouw inbox met leuke verhalen vol praktische tips waar je hart van in de fik blijft gaan. Over je eigen leven maar ook de positieve dingen die er gebeuren in wereld. Neem lekker een moment voor jezelf. Schenk een heerlijke bak koffie of thee (of gezellig een wijntje in), glij onderuit in je luie stoel en laat je lekker je hart aanfikken. Zo ben je helemaal klaar voor jouw nieuwe week. Daarnaast ontvang je als mijn Fik ‘n’ Friends leuke extra’s. Ik neem je mee op inspiratietour behind the scenes, stuur je uitnodigingen voor special events, inspirerende meetups en leuke acties. 

Neem nu jouw jaarabonnement op Fik ‘n’ Friends voor €100,00 per jaar. Dan plant ik daarnaast namens jou een boom via TreesForAll. Zo wordt jouw fik, onze zuurstof. Doe mee. Dan lossen we samen grote problemen, lekker klein op. Ga je mee onze wereld leuker maken?

 

“Je beleefverhalen en wekelijkse inspiratiemails vol frisse tips, praktische tools en leuke levenslessen en avonturen in Fik ‘n’ Friends geven gelijk een frisse boost aan mijn week. Super. You do indeed make inspiration serious business!”  – Esther Wienese, consultant | auteur Het Rotterdamse Dakenboek

Ja ik word lid!

0
Blije bomen geplant door de Fik 'n' Friends sinds 1 juli 2022

TotaalExtra actie van Hart In De Fik

Van juli 2022 t/m december 2022 plant ik met Hart In De Fik voor ieder abonnement op de Fik ‘n’ Friends een boom via Trees for All   Zo wordt jouw fik, onze zuurstof. Win-win. Doe je mee? Dan lossen we samen grote problemen, klein op. 🙂

Fik 'n' Friends doen gewoon

Naast inspiratie opdoen, is het ook heerlijk om af en toe met een groep leuke mensen samen de handen uit de mouwen te steken om de wereld een beetje toffer te maken. Daarom komen de fans, friends & versterkers van Hart In De Fik samen in actie om een groot probleem, klein op te lossen. Absolute feelgood, veel lachen en karmapunten verzekerd.

Decemberactie
Warme kleding, luiers, maandverband voor Krachtvrouwen Oude Westen
Sinterklaasfeest
Meer dan 600 Rotterdam kinderen kregen een kadootje en lekker strooigoed van de Sint.
Inpakmarathon Jarige Job
Ieder kind verdient een verjaardag. Ook als je ouders het misschien niet kunnen betalen. Dus stroopt Hart In De Fik haar mouwen eens lekker op tijdens dit jaarlijkse inpakfeestje. Dit jaar pakten we binnen twee uur ruim 400 verjaardagsboxen in.
Sponsoring De Hollandse 100 van St. Lymph&Co
Schaatsen en fietsen om lymfklierkanker de wereld uit te helpen. Voor dit jaarlijkse event in Thialf maken wij ons graag hard.
Klik hier
100 gevulde boodschappen tassen voor Kerst
Met kerst een tas vol gezond fruit, lekker eten, een vrolijk theetje en een Tony Chocolonely reep voor gezinnen die het moeilijk hebben.
Previous
Next

Dit zeggen de Fik 'n' Friends

5/5

" Lieve Mies, wow! Weer klasse aan inspiratie, vol kracht, kwetsbaarheid, en heerlijke humor. Dank je wel!.”

Heleen de Mooij-Lubbers
Ondernemer
5/5

“Hahaha..... heerlijk verhaal weer! altijd fijn om met een smile op mijn gezicht wakker te worden, Thanks. ! ”

Pascale Deltenre - Ondernemer